HOME MAGYAR   |   DEUTSCH

Könyvek

Magyar nyelven megjelent könyvek:

Szabó Mária: Szeret? Nem szeret?
(Csillagjegyek és párkapcsolataik)

129 oldal
cérnafűzött, keménytáblás
ISBN 978-963-06-7306-8
Ára: 3000 Ft

A könyv első részében a szerző a szerelem, a szenvedély, a veszteség, a válás, az agresszió és a féltékenység témaköreit járja körül a sorsszerűség és az asztrológia szemszögéből.
A második rész sorra veszi a 12 csillagjegyalkatot, és bemutatja személyiségjegyeiket és kapcsolatmintáikat egymással. A pedagógus, pszichológus, asztrológus szerző 11. könyve laikusoknak és az asztrológiában járatos kezdőknek és haladóknak egyaránt tartogat érdekes és újszerű ismereteket.

A könyv még kapható a könyvesboltokban.

Szabó Mária: Csillagjegyek és gyógyításuk (Asztromedicina)

Sanoma Kiadó
144 oldal
keménytáblás
ISBN 978-963-9710-42-9
Ára: 2200 Ft

Az ősi kultúrákban szorosan összefonódott a vallás, a csillagfejtés és a gyógyítás tudománya. Szabó Mária Sanoma Kiadónál megjelent könyve a csillagjegyek és a gyógyítás összefüggéseit tárja fel, megismertetve bennünket a régi tudomány, az asztromedicina fontos téziseivel. A csillagokba tekintéssel saját magunkat, betegségeink okait és gyógyulásunk módjait is jobban megismerhetjük.

A könyv kapható a könyvesboltokban és a Sanoma Kiadónál.

Szabó Mária: Gyógyító természet

132 oldal
keménytáblás, cérnafűzött
ISBN-szám: 978-963-06-4931-5
Ára: 2800 Ft

A könyv a táplálkozás egészségvédő és betegségeket gyógyító lehetőségeit mutatja be. Elsősorban azoknak nyújt hasznos útmutatást, akik tudni szeretnék, hogy milyen hatóanyagokat tartalmaznak táplálékaink, és mely hiánybetegségeket vagy egyéb testi és lelki panaszokat orvosolnak. A régi hagyományos étrendekben rejlő gyógyító ételkombinációkat és a legújabb kutatások eredményeit is bemutatja a szerző.
A könyv segítségével magunk is összeállíthatjuk a testi és lelki állapotunknak és betegségeinknek legmegfelelőbb táplálkozásterápiát. Bárki könnyen elkészítheti azokat a könyvben ismertetett növényi antibiotikumokat, gyógyteákat, kenőcsöket és olajakat, amelyekkel meghűléses megbetegedéseit, emésztési és érrendszeri panaszait vagy éppen melankolikus hangulatát orvosolhatja.

A könyv még kapható a könyvesboltokban és a Cheiron Studio Kiadónál.

Szabó Mária: Életállomásaink a Tarot-ban

120 oldal
kötött, cérnafűzött
védőborítóval, 22 ábrával és külön 22 db-os Tarot-kártya melléklettel.
ISBN: 978-963-06-1233-3
Ára: 3950 Ft

A Nagy Arkánum kártyáinak különleges, mindenkit megszólító képi világa a megvilágosodás és a lélekgyógyítás eszköze lehet, ahogyan ezt számos jungiánus pszichológus, művészetterapeuta és pedagógus munkája bizonyítja. Ez a több száz éves misztikus kártyajáték kifejezetten segítség lehet azok számára, akik lelki problémáikat nehezebben tudják szavakba foglalni, és akik a szóbeli elemzések helyett a képi eszközöket részesítik előnyben.
Az olvasó ezekben az örök érvényű jelképekben saját életének főbb állomásait, tapasztalatait és megpróbáltatásait ismerheti fel, hogy a jelen problémáiban és bizonytalanságaiban útmutatást kapjon. A szerző a Tarot keletkezését, szimbolikai hátterét is bemutatja, emellett többféle kártyaelemző módszert is ismertet.

A könyv még kapható a könyvesboltokban és a Cheiron Studio Kiadónál.

Szabó Mária: A magyarok csillagai

200 oldal, 20 horoszkópábrával
keménytáblás, védőborítós, cérnafűzött
ISBN-szám: 963 218 077 1
Ára: 3000 Ft

A szerző bemutatja a magyarok mitológiáját, amelyben közép-ázsiai és Kárpát-medencei gyökerekre és mindenekelőtt eleink korai kereszténységére helyezi a hangsúlyt. Vallási hagyományaink áttekintésében –a zoroasztrizmustól kezdődően, a pannóniai Mithras-kultuszon át a Boldogasszony-tiszteletig- külön kiemelve jelennek meg a kozmológiai-asztrológiai elemek. A magyarok ősi csillagképei mellett Magyarország horoszkópjaiba is bepillantást nyerhet az olvasó: Szent István államalapításától kezdődően az 1989-es Magyar Köztársaság kikiáltásáig. A döntő magyar történelmi események asztrológiai elemzéséből és jeles magyar személyiségek horoszkópjainak ismertetéséből megsejthető a nemzet sorsának jellege és európai küldetése is.

A könyv még kapható a könyvesboltokban és a Cheiron Studio Kiadónál.

Szabó Mária: A csillagok gyermekei
(Családi kapcsolatainkról)

239 oldal
kötött, védőborítóval
ISBN: 963-212-673-4
Ára: 1800 Ft

Véletlenek vagy sorsszerűek a szülő-gyermek kapcsolatok? Milyen tapasztalatokat szerezhetnek egymással az egyes szülő- és gyermekalkatok?
Ezekre a kérdésekre kaphat választ az olvasó, aki a könyvben leírt különböző személyiségtípusokban és kapcsolatmintákban megtalálhatja önmagát, gyermekeit, szüleit, és felismerheti családi kapcsolatainak értelmét és sorsszerűségét.
A szerző minden gyermek és szülőalkatot összehasonlít egymással.

A könyv még kapható a könyvesboltokban és a Cheiron Studio Kiadónál.

Szabó Mária: Előző életeink – mai sorsunk
(Karma-asztrológia)

111 oldal
kartonált.
ISBN: 963-02-8977-6
Ára: 1000 Ft

A könyvben található Holdcsomópont-táblázat és elemzés segítségével mindenki kikeresheti és megismerheti kollektív karmáját, és megtudhatja jelenlegi életfeladatát.
Híres személyiségek karmái is szerepelnek a könyvben.

A könyvet 1990-ben a Macondo Kiadó adta ki.

Még kapható a Cheiron Studio Kiadónál.

Német nyelven megjelent könyvek:

Mária Szabó: Johanniskraut

Szabó Mária Münchenben megjelent könyve az orbáncfű gyógynövény kultúrtörténetét és orvosi felhasználást írja le. Ezt az antidepresszáns hatású gyógynövényt Paracelsus „ a lélek napsugarának” nevezte. A könyvet a Goldmann Kiadó adta ki, jelenleg kapható antikváriumokban és az internetes Amazon könyvhálózatban.

Maria Szabó: Sternkinder

Szabó Mária Csillaggyermekek című könyve szülőknek szóló asztrológiai útmutató, amelyből a 12 csillaggyermek személyiségalkata ismerhető meg. A könyvet a Heyne és a Bettendorf Kiadók adták ki Münchenben, jelenleg antikváriumokban és az Amazon könyvhálózatban kapható.

Maria Szabó: Sternkinder

Szabó Mária Csillaggyermekek című könyve szülőknek szóló asztrológiai útmutató, amelyből a 12 csillaggyermek személyiségalkata ismerhető meg. A könyvet a Heyne és a Bettendorf Kiadók adták ki Münchenben, jelenleg antikváriumokban és az Amazon könyvhálózatban kapható.

Das grosse buch vom ganzheitlichen heilen

Ebben a természetes gyógyításról szóló antológiában Szabó Mária: Orbáncfű című könyvéből olvasható egy részlet. A szerző nagy sikerű gyógynövénykönyvének egy fejezete mutatja be ebben a válogatásban a depresszió természetes gyógyítását. A könyvet a Goldmann Kiadó adta ki.

Könyvekkel kapcsolatban érdeklődni lehet:
Telelefon: 06-1-269 11 96, 06-26-374 225, mobil: 06-30-98 25 653
vagy E-mailben.

Vissza a főoldalra

Hírek

Kiscsoportos önismereti szeminárium

indul a saját horoszkóp és családhoroszkópok, partnerhoroszkópok elemzésével.
Jelentkezés 2017.09.01-től e-mailen vagy telefonon.

Kiscsoportos álomelemző tanfolyam indul 2017. szeptember 16-án szombatonként havi két alkalommal

Piliscsabán és Budapesten, saját horoszkóp bevonásával.

Bővebben »

Egynapos álomelemző szeminárium 2017. augusztus 25-én

Piliscsaba - Klotildligeten 10-15 óráig.

Bővebben »

Szabó Mária előadást tart 2017. január 28-án

az Aranytíz Kultúrház Bartók termében (1051 Budapest, Arany János utca 10.) „Álom: jövőkép és önismeret” címmel.

Bővebben »

Szabó Mária szemináriumot tart 2017. januárban

„Álomfejtés és önismeret” címmel.

Bővebben »